Telefon

+4 0750 106 000

Hipermarketul Auchan Targu-Mures a cunoscut un amplu proces de extindere, remodelare si modernizare a suprafetei de vanzare, concomitent cu marirea semnificativa a gamei de produse, totul in cadrul pastrarii si intaririi politicii speciale de preturi mici la toate produsele, in fiecare zi.

Diferenta Auchan: totul in avantajul clientilor

Cel mai mare magazin: 9.500 m2 suprafata de vanzare – cel mai mare hipermarket din Mures. Suprafata de vanzare ofera clientilor cel mai bun confort la cumparare si tot ce au nevoie intr-un singur loc.

Toate preturile mici, in fiecare zi si multiple solutii pentru protejarea puterii de cumparare. Politica de discount generalizat practicata de Auchan, constand in „preturi mici pentru toate produsele din gama permanent”, permite fiecarui client sa realizeze economii importante la fiecare cumparatura.

Cea mai mare gama de produse: peste 40.000 produse alimentare si nealimentare, de la paine la led 3D.

Cele mai atractive actiuni comerciale: zeci de evenimente speciale in fiecare an, ca de exemplu: Salonul frumusetii, Targul de inghetata, Inceperea scolii, Targul de bere, Festivalul ofertelor spectaculoase, Colectiile textile etc.

Cel mai bun confort la cumparare: cele mai mari spatii intre raioane, alei largi, cel mai mare numar de case de marcat pentru reducerea timpului de asteptare – 44 case de marcat, angajati amabili si profesionisti, pregatiti sa ajute clientii, parcare moderna cu 1.200 locuri. Celor care prefera transportul gratuit, Auchan Targu Mures le pune la dispozitie microbuze pe 3 linii, din aproape toate cartierele orasului Targu Mures. In plus, clientii pot ajunge la magazin si utilizand transportul public, pe liniile 2,4,14,16,17,18, 21, 44.