Dacă ai ajuns aici, suntem siguri că ești un petrecăreț desăvârșit

Perioada festivalurilor e în toi și tu vrei să le bifezi pe toate? Ești pasionat(ă) de muzică bună și ești mereu atent(ă) la cele mai noi hituri? Citește rândurile de mai jos pentru câteva ponturi de festival, mai ales dacă ești iubitor sau iubitoare de frumos și stil.


Îmbină confortul cu stilul

Fetelor, știm cât de importante sunt ținutele de festival și mai știm că le alegeți cu mare atenție înainte de eveniment. Pentru o variantă cool și relaxată, vă recomandăm să optați pentru topuri cropped din datelă, pantaloni scurți cu talie înaltă și o pereche de bocanci cu șiretul ușor desfăcut. Jucați-vă cu texturi, culori și imprimeuri pentru că acum e momentul.

Accesorii cu amprentă boemă

Pe lângă faptul că sunt extrem de practice, vă dau și o notă interesantă ținutei. La genți facem referire, pentru că e de știut… geanta sau borseta nu pot lipsi din look-ul festivalier! Sigur că notele interesante vin și de la colierele sau curele chic, cu modele unice sau în culori neon.

 

Machiajul, un accesoriu de senzație

Fii cea care întoarce privirile la festival și încearcă un machiaj simplu al tenului, dar cu accente viu colorate în zona ochilor și cu pomeți accentuați. Dacă nu te regăsești în descrierea de mai sus și indiferent de stilul pe care îl vei adopta, îți recomandăm să aplici cremă cu protecție solară și să îți dai un refresh din când în când, folosindu-te de apa termală. Nu-ți face griji dacă nu ai suficient loc în geantă pentru ele, sigur vei găsi un colțișor de înfrumusețare și refresh la orice festival participi vara aceasta.

Foarte important, mânâncă

Știm că euforia festivalului te face să uiți de mâncare, dar noi te sfătuim să te hrănești și hidratezi foarte bine atât înainte, cât și în timpul festivalului. Încearcă gustări ușoare, pregătite cu alimente proaspete și de sezon. De exemplu, un burrito cu legume se completează perfect cu o salată de fructe. După o masă copioasă, merge de minune o limonadă clasică, cu multă mentă proaspăt mărunțită.

 

Dragi festivalieri, faceți din vara aceasta una memorabilă, dansați până în zori și cântați fiecare piesă cu același entuziasm. 

Fiți așa cum vă place și simiți-vă bine în pielea voastră!