Lasă-te purtat în atmosfera de vară – Bucură-te de toate avantajele sezonului cald

Dacă ești genul de persoană care ar sta în apă precum Mica Sirenă, atunci îți recomandăm să citești acest articol. Am pregătit pentru tine câteva sfaturi și idei inspiraționale pe care să le pui în practică vara aceasta. Fie că locuiești în oraș, la sat sau călătorești neîncetat, vara aceasta trebuie să trăită pe malul mării.

Esențiale pentru vacanța la mare

Înainte de orice, costumul de baie este piesa de rezistență a litoralului. Fie că optezi pentru un costum de baie din două piese sau întreg, cel mai important aspect este să te simți confortabil și să îți pună silueta în evidență. Dacă tot e vară, să predomine culoarea, așa că, atunci când achiziționezi un costum de baie pentru vacanța la mare, îți recomandăm să alegi varianta cea mai colorată pentru un plus de bună dispoziție.

Accesorii pentru un look fresh!

De bază: papuci sau sandale confortabile cu talpă ortopedică din iută (se usucă cel mai ușor), o geantă de plajă încăpătoare, de preferat din materiale reciclate, un prosop din microfibră  și, foarte important, o pălărie de paie sau un batic răsucit într-un stil Boho-chic. Tot în secțiunea „de bază sau must have” intră și crema cu protecție solară, de preferat cu factor de protecție ridicat SPF50!

Îmbrăcăminte confortabilă și gustări ușoare

Dacă la capitolul îmbrăcăminte este clar că te asemeni cu Mica Sirenă, este important ca și mâncarea sau gustările din timpul zilei să fie în armonie cu stilul vestimentar. De exemplu, o salată răcoritoare formată dintr-un mix de legume (roșii, castraveți, salată verde), asezonată cu un dressing ușor de lămâine și ulei de măsline împreună cu un mix de fructe de mare proaspete (creveți, midii) este perfectă într-o zi toridă de vară. După masă și răsplată cu un smoothie de fructe de sezon (zmeură, afine, banane, mango), amestecate cu puțin lapte de migdale și gata, desertul e pregătit. Plus că, îl poți lua cu tine pe malul mării sau piscinei.

 

Acum că te-am descoperit, iubitorule de apă, te invităm la Promenada Mall pentru o sesiune de shopping relaxantă, înainte de vacanța la mare de unde îți poți achiziționa toate cele necesare pentru zilele însorite care vor urma. Bucură-te de sezonul estival în stilul propriu!