Pentru tine, cel care muncești toată vara – Hai să fie un sezon epic

Dacă și ție îți sună familiară afirmația „muncesc toată vara și am puțin timp liber”, ești în locul potrivit. În toată agitația cotidiană, este important să profiți de fiecare moment, oricât de mic, pentru a te reîncărca cu energie și bună dispoziție. În plus, se spune că bucuriile stau în micile detalii, iar aceste detalii le vei regăsi în articolul de mai jos.


Simplu și elegant (îmbrăcăminte)

Suntem la capitolul fashion, modă și ce vestimentație mai purtăm de zi cu zi, la muncă. În funcție de domeniul în care activezi și de stilul pe care îl adopți în mod curent, noi credem că simplitatea este cuvântul cheie în stil. Sacourile cu un singur nasture, bluzele în combinație cu fuste și balerini, rochițele diafane din mătase naturale sau bumbac, asortate cu o pereche de sandale cu toc sunt alegerile recomandate de noi.

Simplu și elegant (accesorii)

Colorează-ți ziua cu cele mai vesele accesorii. Alege un colier cu pietre semi-prețioase , o geantă în culori vii și un inel supra-dimensionat. Aceste mici artificii le vor face să te simți senzațional și mai încrezătoare decât de obicei.

 

Simplu și elegant (machiaj)

Pe durata anotimpului cald, îți recomandăm să optezi pentru un machiaj natural, pe care îl aplici în mai puțin de 10 minute. Adu-ți aminte să folosești cremă hidratantă în fiecare zi, iar mai apoi o cremă cu factor de protecție, de preferat SPF50. În obraji, îți recomandăm să folosești o nuanță de roz pudră, iar în cazul în care nu ai un fard de obraz, să știi că poți aplica rujul de buze și pe pomeți pentru o evidențiere cât mai naturală a acestora.

Simplu, chiar și în bucătărie

Mâncăririle ușoare și rapide, sunt perfecte pentru stilul alert pe care îl adopți. Încearcă salatele cu legume de sezon, smoothie-urile și băuturile cu puțină gheață. Sigur că, atunci când timpul este suficient, poți încerca și mâncăruri gătite pe grătar, precum un kebab cu legume și pui.


Egyszerűség az otthonodban

A munka utáni megérdemelt szabadidőt pedig töltsd pihenéssel és feltöltődéssel. Ha teheted, mozdulj ki otthonról; menj el ismerőseiddel egy hűsítő italra, vagy fedezzétek fel a pláza mozijában az éppen aktuális filmkínálatot. Viszont ha inkább a négy fal közt maradnál, akkor egy jó könyv társaságában tökéletes ki tudsz kapcsolódni.

 

Știm că ești un adevărat erou al muncii, dar te sfătuim să profiți și de momentele libere, de relaxare și soclializare cu cei dragi. Acordă-ți timp și atenție, zâmbește și bucură-te de fiecare zi!