Pregătește-te pentru aventura verii!

Vara aceasta vine cu noi oportunități de care trebuie să profiți. Descoperă locuri și oameni noi, adoptă obiceiuri pe care nu le-ai experimentat până acum și bucură-te din plin de noile tendințe în modă și mâncăruri de vară ușor de preparat.

 

Pasul 1, garderoba estivală

Dacă ești un călător înnăscut, cu siguranță știi cât de imporant este ca vestimentația pe care o porți în vacanțe să fie confortabilă, ușoară și respirabilă pentru a-ți asigura mobilitate. Înainte să pleci la drum, asigură-te că ai pus în bagaj o pereche suplimentară de adidași și sandale din pânză. În plus, este important să ai la tine o pălărie de soare și îmbrăcăminte din in, vâscoză sau alte materiale naturale.

Pasul 2, accesoriile

Asigură-te că ai împachetat doar acele elemente care îți vor fi de folos pe toată perioada vacanței. Spre exemplu, pregătește toate ținutele în avans, pe zile, și împachetează-le strict pe acelea. În cazul în care călătorești cu mașina, o pernă pentru gât, un termos sau o sticlă cu apă ți-ar fi de mare folos la drum lung.

 

Pasul 3, gustări rapide

În fiecare vacanță sau loc pe care îl vizitezi, merită să încerci preparate și arome din bucătăria locală. Însă, pentru acele zile în care ai chef de găteală și îți dorești să rămâi la cazare, asigură-te că ai la tine preparate care se gătesc ușor, cum ar fi: legumele proaspete, carnea de pui, lactatele, fulgii de ovăz și tot felul de fructe de sezon, în funcție de preferințele tale.

Pasul 4, experimentează

Bucură-te de toate posibilitățile pe care vara aceasta le pune la dispoziție. Fii flexibil, relaxat și lasă-te purtat de orice experiență. Descoperă lumea și trăiește vara așa cum vrei!