Și tu petreci vara aceasta în familie?

Suntem pe cale să afirmăm că vara este anotimpul ideal pentru activități relaxate alături de cei dragi. Dacă anul acesta îți petreci vacanța alături de copii, îți recomandăm să cauți destinații și activități practice, în care să vă simțiți comfortabil. În următoarele rânduri vă dezvăluim câteva ponturi de călătorie și rețete de vacanță care să vă inspire în timpul liber.


Familie numeroasă, bagaje puține

Dacă sunteți părinți suntem siguri că știți ce înseamnă bagajele de călătorii încărcate cu lucrușoare atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. De la bun început, încercați să vă focusați pe elementele practice, de care știți sigur că aveți nevoie. În cazul vacanțelor la plajă, asigurați-vă că ați pus în bagaj costumele de baie, pălăriile de soare, pantalonii scurți, tricourile, șlapii pentru plajă și desigur prosopul de baie.

Creme cu protecție solară

Tratăm acest subiect în mod independent pentru că ne dorim să evidențiem cât este de important să pui în bagaj nu una, ci mai multe creme cu protecție solară, în funcție de nevoi. Recomandarea specialiștilor spune că avem nevoie de protecție ridicată mai ales în primele zile de stat la soare, cel puțin SPF50. Sigur că după un bronz auriu, merge de minune un duș cu apă călduță, iar mai apoi un gel – cremă răcoritor și hidratant pentru reîmprospătarea feței și corpului, după expunerea la soare.


Jocurile pe primul loc

Atunci când pleci la drum cu cei mici, sigur te întrebi dacă ar trebui să pui în bagaj jucăriile de acasă. Sigur că jucăriile preferate ale prichindeilor sunt primele de luat în calcul, asta în cazul în care nu ocupă prea mult spațiu în bagaj. Pe de altă parte, jocurile de societate și prieteniile legate în vacanțele de vară în timp ce se construiesc cele mai înalte castele din nisip, sunt un prilej nemaipomenit de socializare, care îi fac pe cei mici să uite de orice jucărie uitată pe măsuța din sufragerie.

Bucătăreală în familie

În cazul în care ați optat pentru închirierea unui apartament, fără ALL INCLUSIVE, vă recomandăm să vă faceți timp pentru o seară de bucătăreală în familie, cu toată implicarea celor mici. Încercați variante de mâncăruri pe placul lor, asezonate și decorate, astfel încât să le fure privirea și simțurile. De exemplu, îi puteți surprinde cu o rețetă de mini-hamburger. Noi suntem convinși că vor fi fascinați de simplul fapt că acesta a fost pregătit în familie, și mai ales, a fost pregătit de mânuțele lor.

 

Dragilor, vacanțele în familie sunt printre cele mai frumoase, așa că: Părinți, luați-vă copilașii și evadați în cea mai însorită și plină de veselie destinație. Copii, luați-vă părinții de mână și răsplătiți-le munca, așa cum știți voi mai bine. Luați-vă timp și petreceți cât mai mult alături de cei dragi! Bucurați-vă împreună de o vară extraordinară!