Muncește cu același entuziasm, indiferent de anotimp

Munca pe timpul verii este o provocare pentru noi toți. De cele mai multe ori concentrarea este la cote minime, iar gândul ne stă la o limonadă clasică, servită la terasa unui retaurant de la malul mării. În articolul de mai jos, am încercat să strângem câteva sfaturi care ne pot ajuta să ducem munca la bun sfârșit.

Stil vestimentar

Alegerea hainelor potrivite pe vreme caniculară este cheia unei zile reușite. Poartă materiale naturale, ușoare și care permit respirabilitatea corpului, precum bumbacul sau inul. Încearcă să poți haine cu o măsură mai mari pentru o mobilitate cât mai bună, de exemplu: rochii maxi sau pantaloni evazați. Pălăria și ochelarii de soare sunt esențiale, plus că oferă un look chic.

Hidratare

Un aspect esențial în zilele toride de vară. Asigură-te că ai în permanență o sticlă cu apă la temperatura camerei pentru a preveni deshidratarea. Dacă preferi varietatea, poți adăuga în apă fructe proaspete, precum lămâi, zmeură sau căpșuni.

Sfaturi de machiaj

Regula de aur este să păstrezi un look cât mai natural pe toată perioada sezonului cald. Optează pentru un fond de ten cu textură fluidă sau un BB Cream nuanțator care îi permite tenului să respire. În privința machiajului ochilor, recomandăm un rimel rezistent la apă (dacă îți dorești un machiaj diferit, alege un rimel colorat).

Relaxare după muncă

Plimbările lungi în parc, seriile de socializare cu prietenii și cina în familie sunt activitățile cele mai relaxante pe care le poți adopta după o zi de muncă.

Sfatul nostru este să nu renunți la micile plăceri ale vieții pe care le poți implementa cu ușurință după o zi plină la muncă. Bucură-te și prețuiește timpul liber!