Păstrează-te în formă vara aceasta

Frumusețea lunilor de vară stă în zilele lungi, cu lumină caldă și energie pozitivă.

Reîncarcă-te pentru sezonul care va urma, vezi mai jos câteva sfaturi și idei de activități în aer liber pentru sănătatea ta.

Sporturi nautice

Ce moment mai bun decât vara, să pui înnotul pe primul plan. Sigur că, poți să ieși din zona de confort și să încerci experiențe noi: surf, ski nautic sau caiac-canoe. În caz de sporturi extreme, îți recomandăm să porți întotdeauna îmbrăcăminte adecvată, chiar și vestă de salvare.

Volei pe plajă!

Voleiul pe plajă este mereu o idee bună. Strânge-ți prietenii sau familia și organizează un joc de volei pe nisipul auriu. Pe lângă buna coordonare a corpului, acest sport creează bună dispoziție și râsete la tot pasul.

Ciclism sau drumeție? Ambele?

Plănuiești o sesiune de ciclism cu prietenii sau o drumeție? Orice ai alege, succesul este garantat, în plus vei petrece timp de calitate în natură. Recomandare, poartă îmbrăcăminte adecvată vremii și asigură-te că te hidratezi corespunzător.

Fitness în aer liber

Ieși în parc sau în curtea casei și bucură-te de o sesiune de fitness relaxantă. Avantajul unei sesiuni de fitness în parc este că te ajută la socializare pentru că sunt o mulțime de persoane care practică acest sport în aer liber.

Fii vedeta festivalurilor

Vara aceasta se anunță o mulțime de festivaluri la noi în țară. Suntem siguri că ești la curent cu cele mai noi tendințe în materie de modă la festival, iar pentru ceea ce îți lipsește, noi suntem aici. Participă la festival cu gașca de prieteni și bucură-te de experiență. În plus, socializează și încearcă să cunoști cât mai mulți oameni, cu cât mai multe experiențe și povești de viață.

Indiferent de activitatea pe care o alegi vara aceasta, alege să strălucești!