Sfaturi pentru decorarea casei

Crează-ți un stil unic acasă 6 + 1 sfaturi pentru decorarea casei

Vacanța se vară se poate petrece și acasă, mai ales dacă lucrezi la un design cu totul nou și o atmosferă de vară, chiar în casa ta. Articolul de mai jos conține câteva informații și idei utile pentru redecorarea casei. Descoperă-le în rândurile ce urmează.

1. Culori și accente de lumină

Alege un paletar ce conține culori vibrante care radiază prospețime și energie poitivă în întreaga casă. Exemplu, alege obiecte de decor cu forme geometrice și perdele decorative, colorate în albastru marin, galben lămâi sau corai.

2. Plante decorative

Cel mai simplu truc cu ajutorul căruia obții un efect proaspăt în interior este să așezi câte o plantă în fiecare colț luminos al casei. Pe lângă aspectul plăcut, plantele sunt de mare ajutor și pentru sănătate.

3. Materiale naturale

Alege să decorezi interiorul casei folosindu-te de articole decorative confecționate din materiale naturale. De exemplu, poți opta pentru coșulețe împletite din răchită, covoare din bambus și accesorii din lemn. Imediat după decorare, vei observa cât de frumos se armonizează aceste materiale naturale cu mediul din casa ta

4. Atmosferă marină

Dacă anul acesta nu ajungi la mare, îți recomandăm să aduci marea la tine acasă. Decorează casa cu scoici, accesorii în formă de stea de mare, bărcuțe și elemente colorate și decorate în dungi marine.

5. Lumină naturală

Printre cele mai importante elemente în redecorarea casei este lumina naturală.

Lăsați razele soarelui să pătrundă în casă, iar spre seară aprindeți o lumânare parfumată și veioza în stil vintage, moștenită de la cei dragi.

6. Aromaterapie

Așează în fiecare colțișor al casei lumânări parfumate și vaporizatoare pline cu uleiuri esențiale care să răspândească un miros plăcut și răcoritor în fiecare colțișor din casă.

+ 1 Relaxare cât cuprinde

Decorează fiecare colțișor cu perne și pături moi, iar dacă spațiul îți permite, instează un balansoar chiar în sufragerie pe care să îl decorezi cu ghirlande luminoase. Pune muzică în surdină și savurează o carte în stilul tău.

Bucură-te de noua ta oază de relaxare în propria casă, odihnește-te și invit-i pe cei dragi să îți fie alături. Acasă e atunci când sunteți împreună!