H&M

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 10:00-22:00

Szombat 10:00-22:00

Vasárnap 10:00-22:00

Kapcsolat

Nincs megadva

lc-waikiki duna plaza
Az üzletről

Mottó: Divat és minőség a legjobb áron, fenntarthatóan!

A H&M Hennes & Mauritz AB (H&M) márka 1947-ben alakult Svédországban, és idővel a kiváló minőségű, megfizethető divat és a fenntarthatóság szinonimájává vált.

A svéd H&M csoport hét márkát tartalmaz portfóliójában: H&M, COS, & Other Stories, Monki, Weekday, Arket és H&M Home. Jelenleg 54 H&M üzlet működik a román piacon az ország legfontosabb bevásárlóközpontjaiban, valamint a www.hm.com webáruház és két bukaresti COS üzlet.

2020 júniusától a H&M ügyfelei ingyenesen csatlakozhatnak a Hello H&M Member hűségprogramhoz, és jutalmat kapnak a fizikai üzletekben és az interneten végzett vásárlások után. A hűségprogram néhány előnye: ingyenes normál kiszállítás legalább 130 lejes rendelés esetén, korai hozzáférés az online és bolti promóciókhoz, személyre szabott ajánlatok és kedvezmények, különleges árak, vásárlási események, születésnapi ajánlatok, egyedi hozzáférés a különleges kollekciókhoz.

A H&M termékek széles skáláját kínálja vásárlóinak, számos különböző koncepcióra osztva nőknek, férfiaknak, tinédzsereknek és gyermekeknek, hogy minden korosztály igényeit kielégítse. Gyere el üzleteinkbe és élvezd a legújabb kollekciókat!

Csökkent, újrahasznál, újrahasznosít! Van olyan ruhája vagy textíliája, amelyet már nem visel? Válaszd az újrahasznosításukat! Lehetőséget kínálunk arra, hogy megszabaduljon a már nem használt textilektől, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy új életet adjunk nekik! Minden üzleteinkbe behozott textilzacskó után 5 lej értékű utalványt kap, amelyet későbbi vásárlásokhoz használhat fel. Győződjön meg róla, hogy tagja hűségprogramunknak, hogy megkapja az utalványt!

További részletek a www.hm.com oldalon

Elfogadott fizetési eszközök

Készpénz, mastercard, visa, maestro, visa electron.

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer
Egyéb információk

Nincs megadva