Dinoland

Budmil

Program

Luni – Vineri 10:00-22:00

Sâmbătă 10:00-22:00

Duminică 10:00-22:00

Contact

Nespecificat
lc-waikiki duna plaza
Despre magazin
Firma noastra si-a propus sa satisfaca exigenţele copiilor cu jucarii educative, creative, de cea mai buna calitate, ajutand in acest fel la dezvoltarea acestora de la cea mai frageda varsta.
Noi stim ca un copil are capacitatea de a face lucruri minunate, de aceea le punem la dispozitie jucarii care dezvolta imaginatia copiilor intr-un mod distractiv.

Articolele noastre acopera o gama vasta de jucarii: plusuri, machete, papusi, jucarii creative, jucarii pentru bebe, jucarii electronice, puzzle, topogane, accesorii – toate pentru copilul tau.
Brandurile ce se gasesc in magazinul nostru: LEGO, Hasbro, Mattel, Papusi cu diferite functii si marimi de la Famosa, Masini cu telecomanda RASTAR, Jocuri de societate PIATNIK, jocuri de societate Catan si extensiile, Jucarii interactive Giochi, IMC, 4M, Educa, Falk, Feber, Lamaze, Mochtoys, SES, Disney, Ecoiffier, Lexibook, Moose, Intek, Orbeez, Playgro, Revell, Welly, Playgo, Hti, Crayola, Mojo, Keel Toys, Unice, Dimian, Asmodee, Galt, Plusuri Walt Disney si nu numai.

Cu sediul central in Cluj-Napoca, prezenti cu 9 magazine in centre comerciale din Arad , Baia Mare, Cluj, Mures, Suceava, Iasi, Bucuresti. Alaturi de o echipa tanara si competenta va stam la dispozitie pentru a va asigura un serviciu promt si la standarde internationale. Pentru mai multe informatii ne gasiti si accesand site-ul: Dinoland. (www.dinoland.ro)
O echipa tînără, inventivă şi dinamică. Preţuim şi respectăm foarte mult copiii şi vrem să le dăruim cele mai de calitate, frumoase, distractive şi la modă jucării, ca şi cele mai palpitante aventuri cu eroii lor preferaţi.
Magazinul de jucării Dinoland comercializează jucării de cea mai buna calitate. Avem o experientă de peste 20 ani în acest domeniu. Ne preocupă dezvoltarea şi educaţia copilului dumneavoastră, motiv pentru care aducem în Dinoland jucăria care contribuie la formarea şi educaţia copilului. Magazinul vă oferă jucării pentru toate grupele de vîrste: bebeluşi, copii şi preadolescenţi. Marea varietate de jucării: păpuşi, maşinuţe, jocuri de societate, cuburi, seturi de construcţii, păpuşi de colecţie, jocuri educative şi interactive vă dau posibilitatea să alegeţi cel mai potrivit pentru copilaşii dvs.

Metode de plată acceptate

Nespecificat

Servicii

Nespecificat

Programe de loialitate

Nespecificat

Alte informații

Nespecificat