Perdeko

Budmil

Program

Luni – Vineri 10:00-22:00

Sâmbătă 10:00-22:00

Duminică 10:00-22:00

Contact

Nespecificat
lc-waikiki duna plaza
Despre magazin
SC. PERDEKO SRL este o firma cu capital integral privat, specializata in amenajarea decoratiunilor interioare, comercializam si montam dintr-o gama foarte diversificata de perdele, draperii, galerii perdele, sine si profile din aluminiu pentru perdele, sistemelor destinate protectiei solare si umbririi.
SC. PERDEKO SRL este o companie dinamica care stie ca pentru a castiga o pozitie solida pe piata trebuie sa respecte criteriile si exigentele acesteia, calitatea si profesionalismul fiind cuvintele cheie ale companiei.
Experienta acumulata in activitate,ne-a ajutat sa selectam furnizorii de materii prime pentru a putea obtine cel mai bun raport pret-calitate.Importam materiale textile si materiale de la cei mai buni producatori.
Mathias Schwöller Karniesenfabrik GmbH, firma producator sistemelor galerii si protectiei solare si umbririi de 52 de ani.
SC. PERDEKO SRL lanseaza pe piata din Romania un nou concept de intampinare a clientului, astfel dupa contactarea dumneavoastra un angajat al societatii noastre:
se deplaseaza la sediul dumneavoastra
va pune la dispozitie catalogul cu intrega gama de produse
ofera consultanta
efectueaza masuratori
face oferta
preia comanda
(in cazul zonei Mures CLIENTUL NU PLATESTE NIMIC)

iar dupa ce produsul este executat
o echipa revine la sediul dumneavoastra cu produsul finit
monteaza produsul
ofera garantia si factura clientului
incaseaza suma datorata.
SC. PERDEKO SRL se adreseaza in egala masura persoanelor fizice care doresc amenajarea propiului camin, proprietarilor de pensiuni, restaurante si hoteluri, arhitectilor sau designerilor – adica tuturor celor care doresc un partener profesionist, orientat spre client si calitate.

Metode de plată acceptate

Nespecificat

Servicii

Nespecificat

Programe de loialitate

Nespecificat

Alte informații

Nespecificat