Un Paște cu premii

PAȘTELE VINE CU MULTE SURPRIZE! JOACĂ, ÎNREGISTREAZĂ BONURILE DE CUMPĂRĂTURI ȘI POȚI CÂȘTIGA 15 x PREMII CU BUNĂTĂȚI GOURMET PENTRU TINE ȘI CEI DRAGI!

7
7
7

Înregistrează bonul de cumpărături

și poți câștiga 15 x premii cu bunătăți gourmet pentru tine și cei dragi.

Cum te înscrii în concurs?

1. Achiziționează produse în valoare de minimum 65 de lei din magazinele Promenada Mall Tg. Mures.*

2. Dacă achiziționezi produse de minimum 65 de lei, pe un singur bon de cumpărături, înregistrează detaliile pe site promenadamallmures.ro/paste

3. Poți înregistra un singur bon de cumpărături pe zi.

4. Extragem și anunțăm câștigătorii în zilele de: 6, 11, 12, 13, 18, 19 și 20 aprilie 2023. Detaliile câștigătorilor vor fi disponibile pe site promenadamallmures.ro/paste și pe pagina de Facebook Promenada Mall Targu Mures.

Detaliile câștigătorilor vor fi disponibile pe site promenadamallmures.ro/paste și pe pagina de Facebook Promenada Mall Targu Mures.

Premii: 15 x cadouri cu bunătăți gourmet pentru o masă rafinată, în familie!

 Perioada concursului 5 – 19 aprilie 2023

*Cu excepția agențiilor de telefonie, serviciilor de schimb valutar și/sau serviciilor bancare.

Completează formularul

de mai jos și poți câștiga

Consimţământ:

2 + 11 =

Completează formularul

de mai jos și poți câștiga

Consimţământ:

4 + 11 =

Premiul poate fi revendicat doar în baza bonului fiscal prin intermediul căruia s-a efectuat înregistrarea în concurs. Premiul câștigat nu poate fi înlocuit cu alte produse și nu se acordă contravaloarea în bani.

Organizatorul își rezervă dreptul de a acorda premiile doar participanților care întrunesc toate criteriile și respectă regulamentul prezentului concurs, disponibil pe site promenadamallmures.ro/paste

Pentru a participa la concursul de Paște, participanții trebuie să aibă peste 18 ani și se pot înregistra doar în baza bonurilor de cumpărături emise în perioada campaniei 5 – 19 aprilie 2023, de magazinele din Promenada Mall Targu Mures.
*Cu excepția agențiilor de telefonie, serviciilor de schimb valutar și/sau serviciilor bancare.